Brit Premium BY NATURE konservai šunims Chicken with Hearts Padidinti
Savybės
Šuns dydis Mažos veislės, Vidutinės veislės, Didelės veislės
Gyvūno amžius Jauniklis, Suaugęs, Senjoras
Mėsos pagrindas Vištiena

Brit Premium BY NATURE konservai šunims Chicken with Hearts

Mėsos paštetas šunims su vištiena ir vištų širdelėmis.

Kaina

0,60 €

1,19 €

-50%

Turite klausimų? Pirkti parduotuvėje
Skambinkite: +370 687 34899
Pirkti parduotuvėje
Apie prekę
  • Puikus virškinamumas ir nuostabus skonis
  • Subalansuotas maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų kiekis
  • Be grūdų – be druskos – be GMO

Sudėtis

Vištiena 58%, vištienos sultinys 35,5%, vištų širdelės 4%, mėlynės 1%, mineralai 1%, lašišų aliejus 0,5%.

Analitinės sudedamosios dalys

Žali baltymai 8,0%, žali riebalai 6,0%, žalia ląsteliena 0,4%, žali pelenai 2,9%, drėgnumas 78,0%, kalcis 0,3%, fosforas 0,3%, natris 0,5%.

Maistinė sudėtis

Vitaminas D3 (E671) 200 TV, vitaminas E (3a700) 100 mg, cinkas (3b606) 10 mg, geležis (3b103) 8 mg, manganas (3b502) 2 mg, jodas (3b201) 0,5 mg, varis (3b405) 0,5 mg.

Metabolizuojama energija

1 030 kcal/kg

Šėrimo instrukcija

Paros porcija gali skirtis priklausomai nuo aplinkos, dydžio, amžiaus ir aktyvumo. Patiekite kambario temperatūros. Jei patiekiate šį pašarą norėdami paįvairinti valgiaraštį ir pagerinti maisto skonį, atitinkamai sumažinkite rekomenduojamą paros porciją. Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo turėtų prieigą prie gėlo geriamojo vandens. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikykite šaldytuve. Tinkamumo vartoti pabaigos data ir partijos numeris yra nurodyti pakuotėje.
Šuns svoris/paros porcijaŠeriant tik šiuo ėdalu (g)Pridedant prie kito ėdalo, 50% paros raciono (g)Pridedant prie kito ėdalo, 25% paros raciono (g)
Mažas (1-10 kg) 200-400 100-200 50-100
Vidutinis (10-25 kg) 400-800 200-400 100-200
Didelis (25-50 kg) 800-1200 400-600 200-300
Itin didelis (50-70 kg) 1200-1600 600-800 300-400

Gamintojas

VAFO PRAHA s.r.o., Čekija

Komentarai


Rašyti komentarą




Kitos panašios prekės toje pačioje kategorijoje: