ėriena ir ryžiai, kukurūzai
ėrienos miltai19%
sojų miltai, gyvuliniai riebalai
alaus ryžiai4%
linų sėmenys, hidrolizuoti baltymai, džiovintas runkelių minkštimas, mineralai, augalinis aliejus, L-lizino hidrochloridas, DL-metioninas, L-treoninas, L-triptofanas, taurinas, hidrolizuota kremzlė (chondroitino šaltinis), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis), vitaminai, mikroelementai ir beta-karotinas
natūralūs antioksidantai - tokoferolių mišinys ir citrinų rūgštis
angliavandeniai (NFE)53.1 % - 57.72 %
baltymai17.2 % - 18.7 %
riebalai14.8 % - 16.09 %
ląsteliena (žalioji)2.6 % - 2.83 %
kalcis0.68 % - 0.74 %
magnis0.12 % - 0.13 %
Omega-3 riebalų rūgštys1.19 % - 1.29 %
Omega-6 riebalų rūgštys3.35 % - 3.64 %
fosforas0.62 % - 0.67 %
kalis0.73 % - 0.79 %
natris0.15 % - 0.16 %
beta-karotenas1.5 - 1.6 mg/kg
taurinas905 - 983.7 mg
vitaminas A6730 - 7315.22 IU/kg
vitaminas C70 - 76 mg/kg
vitaminas D720 - 782.61 IU/kg
vitaminas E600 - 652.17 mg/kg
cinkas211 - 229.35 mg/kg